torsdag 1 december 2011

30 DAYS LEFT

Om 30 dagar står vi där, Wehlin & Wiklander, på Kastrups flygplats med en väska på ryggen och redo att checka in. Som många av er säkert redan vet åker vi till Mexico och Miami för en månads äventyr och ni är alla välkomna att följa med oss på denna resa.   


På nyårsafton kl. 10:45 lyfter planet västerut och tar oss till Miami för ett dygns stopp. I och med tidsskillnaden kommer vi kunna fira nyår i Miami, på Jazz South Beach Hostel väntar Emma och Caroline, Johannas vänner, på oss och tillsammans ska vi fira en hejdundrandes nyårsafton. Underbart. Festligheterna får dock inte bli allt för hårda, inga förgiftningar tack, då vi dagen efter intar planet igen och styr mot Cancún och Mexico. 


Tre härliga veckor på Yucatánhalvön väntar oss och därefter en vecka i Miami innan vi flyger tillbaka till våra nära och kära igen. Fram till avresan är det en massa fix och trix vi ska hinna med. Häng gärna med oss på våra förberedelser innan vi bjuder på vårt stooora äventyr, och då säger vi...


Adiós Suecia, Hola Mexico y Miami

8 kommentarer:

  1. Ja dr blir säkert underbart!!!

    SvaraRadera
  2. Härligt, det skulle man lätt byta ut januari mot!! Ni har verkligen valt rätt tid. Njut och ha kul, men var rädda om er och varandra!

    SvaraRadera
  3. Kul med blogg! Ska följa vartenda steg ni tar spännande! Kram

    SvaraRadera
  4. Nu är det väldigt nära .... endast några dagar kvar sedan lyfter planet med dessa godbitar!

    SvaraRadera
  5. Trevlig resa tjejer, lova att uppdatera ofta 
    Gott nytt år 
    Bamsekramar från Fröderberg puss

    SvaraRadera
  6. Nu bär det iväg på stora äventyret !! ha en härlig resa !kram o GOTT NYTT ÅR <3 lola o Kent o tjejerna

    SvaraRadera
  7. God fortsättning på det nya året!!!!!!!!!
    Vad kul att allt har gått bra .
    hälsa Johanna .Kram på Er.
    Janet o Kalle.

    SvaraRadera
  8. Hej på er !
    Kul att läsa om era äventyr nu går det fort när ni är på snöig mark kanske, i dag 21 jan snöar det här.Ha det bar tjejer vi ses snart.Kram

    SvaraRadera