måndag 2 januari 2012

SUPER DUPER LADIES

Hej, Hello, Hola!

Nu ar vi antligen i Cancun och Mexico, det kanns underbart. Pa nyarsafton blev vi avlamnade pa Kastrup av mamma Carina och Mats. Da inser jag, Josefine, att jag glomt min fligth-bag som jag ska packa ner ryggsacken i, jaklar, jag som brukar ha koll pa allt in i minsta detalj. Men det loste sig och vaskan fick stoppas i en plastsack :) Samtidigt marker Johanna att hon glomt bada sina koder till sina las som vi ska ha pa vaskorna, det marks att vi bada behover semester :)

Vi checkade in och vinkade hejda och nu borjade aventyret pa riktigt. Som vi langtat! Flyg mot Miami med mellanlandning i London gick bra och vi firade in det nya aret i luften. I London blev vi kallade "Super duper ladies" i sakerhetskontrollen da vi var strukturerade och forbereda, alltid roligt att hora.

Halv sju pa kvallen, loka tid, landade vi i Miami och da blev det taxi mot South Beach Miami. Skyskaprona avloste varandra och vara ogon vaxte och vaxte. Coolt...we're going to Miami! Pa hostlet motte vi upp Caroline och Emma, efter incheckning och snabbt ombyte till var nyarsdress sa var vi redo for 2012. Den storsta drinken nagonsin serverades vi pa en mysig restaurang och den gjorde susen :) Darefter gick vi ner pa stranden och mottes av ett hav med manniskor, helt galet. Vi dansade in det nya aret pa stranden med skumpa i handen och Akon och Neos liveupptradande i bakgrunden. Basta nyar ever! Gott Nytt Ar till alla er dar hemma!!

Dagen efter gick planet mot Cancun och Mexico, dar ar vi nu och efter en dusch och nya klader pa var vi redo for riktig mexicansk taco, sol-ol och margarita. Just nu sitter vi och vantar pa bussen som ska ta oss norrut mot Chequilla for att darefter ta baten mot Isla Holbox. Dar vantar nagra dags sol och bad, vi behover varva ner lite efter allt resande. Men vi klagar absolut inte :)

Kan tyvarr inte ladda upp nagra bilder just nu, men det kommer sa hall utkik. Alla lasare far ha det sa bra sa hors vi snart igen.

Puss & Kram fran Wehlin & Wiklander.

15 kommentarer:

  1. Hej tjejer! Kul o höra från er;-),vad härligt att höra att ni fått en underbar start på er resa bara fortsätt så;-) njut allt vad ni kan det är ni båda värda. Kram ulle!

    SvaraRadera
  2. Hej töser!
    Vad kul att läsa, även om det inte gått så många dagar så har ni hunnit med en hel del!
    Jag bara väntar på att få läsa mer - vi som är hemma i gråmulna Sverige får glädjas med er och följa er på era upptåg.

    Njut nu några dagar på paradisön, det såg helt ljuvligt ut när jag googlade på ön ni skulle till!
    Puss mamma

    SvaraRadera
  3. Johanna! Här kommer en hälsning från X-svärmodern. Håller koll på dig och följer resan med spänning. Kram från Britt-Marie

    SvaraRadera
  4. Kul med ett blogg-inlägg! Skönt att höra att allt har gått bra :) Njut njut njut riktigt ordentligt!! Kramar Helle & Mackan.G

    SvaraRadera
  5. Hola, det låter helt underbart o bara slappa några dagar! O nyåret hade jag med velat vara med o firat med er, kan tänka mig att det var häftigt. Såg Akon i Californien, han e grym =)
    Ha det så bra nu!
    Kram kram Sandra(Datte)

    SvaraRadera
  6. Hola! Det är banne mig tomt på Öfvre :) Men vad härligt det låter att allt gått bra - har tänkt mycket på er! KRAM Lollo

    SvaraRadera
  7. Så glad att höra av er det låter spännande med ert äventyr....ska bli spännande o följa....händer inte så mkt i Skåne i början av januari, så uppdatera så ofta ni orkarpuss o kram Fröderberg

    SvaraRadera
  8. HEY W x 2!

    Kul att allt gått så bra - ser fram emot fler inlägg fyllda med sol, bus och spex! KLEM från Soffan

    SvaraRadera
  9. Hej godingar!
    Living la vida loca!! Arriba mexico! Ha det fantastiskt. Jag och Erkan vill se bilder! Checkar in hos er snart igen. Många pussar från Stockholm

    SvaraRadera
  10. Åh vad kul att kunna följa er resa! Njut av Mexico! Kram på er /Sandra

    SvaraRadera
  11. Mys o njut <3Här öser regnet o västa blåsväder !!Ni verkar ha en bra start på äventyret !!Vi vill se lite bilder snart!Kramar Lola o Kent o tjejerna <3

    SvaraRadera
  12. God fortsättning på er tjejer och härligt att höra att ni har det bra:) jag följer er och det känns kul och bra. Va rädda om er och njut!!!

    SvaraRadera
  13. Johanna Paulsson5 januari 2012 kl. 04:02

    Hej godingar!!
    Åh det låter ju som en helt underbar start på ert äventyr! Och det var ju ingen dålig underhållning på självaste nyårsafton :)Ser fram emot fler inlägg!! Bara njut och va rädda om er!! Puss&Kram!!

    SvaraRadera
  14. Hej finisar :) kul att höra att ni har det bra!! Det låter sååå underbart!!! Josse se nu till så att shacke lär sig älska tacos så vi kan ha många mysiga tacokvällar när ni är hemma! Vi har ju några twilight filmer klar att plöja!! Kramisar till er båda och ta hand om er! Njut! / caroline (Celine)

    SvaraRadera
  15. Hej på Er!
    Va kul att kunna följa er på er resa när man sitter i ett snöigt o gråmulet Norrland, njut så mycket ni kan.
    Kramar från faster Karin!

    SvaraRadera